torstai 22. lokakuuta 2015

Ketä myö ollaan?

Olin eilen kirjautumassa (muka) ensimmäistä kertaa Photobucketiin, mutta huomasin yllätyksekseni, että minullahan on jo tili siellä. Olin kerännyt sinne inspiraatiokuvia häitä varten, ja löytyipä sieltä muutama kuva meidän häistäkin. Meistä on todella vähän onnistuneita yhteiskuvia siihen nähden, kuinka monta vuotta meillä on yhteiseloa takana. Ajattelin siis jakaa ihan julkisesti meistä yhden kuvan ja samalla vähän kertoa, ketä nämä hurahtaneet remonttireinot ovat. 

Häitä vietimme tammikuussa 2008. Tässä kuvassa minä olen 24-vuotias ja mieheni 25. Minä olen äidinkielenopettajaopiskelija ja juuri uudenvuodenaattona saanut tietää odottavani odotettua esikoislasta. Mieheni työskentelee levyseppä-hitsaajana. Tätä kuvaa ottaessa emme vielä tienneet, että kaksi päivää  myöhemmin olisimme oman asunnon omistajia ja pitkän remontointipolkumme alussa.  


Nyt olemme 32- ja 33-vuotiaita. Meillä on kaksi lasta, 7- ja 3-vuotiaat. Minä työskentelen viidettä vuotta äidinkielenopettajana ja olen innostunut bloggaamisesta. Mies valmistuu ensi viikolla sairaanhoitajaksi, ja hiukset ovat kasvaneet puoleen selkään saakka ja partakin rehottaa vähän sinne sun tänne. Olemme omakotitalon omistajia ja remontoimme toista yhteistä kotiamme. 

Lähes tarkalleen vuosi sitten Italiassa ennen jalkapallo-ottelun alkua.On pakko laittaa tähän vielä kuva hääkakunkoristeestamme. Tämä varmaan kertoo vähän siitä, millaiset meidän häät olivat. :)


Tälläsiä myö siis ollaan! Mukavaa, että lueskelette ja käytte kommentoimassa. :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Niin ne vuodet vierähtävät. Meidänkin häistä jo viis vuotta!

  Pakko kysyä sun mielipidettä näiden pärstäkuvien julkaisemiseen. Ajattelitko heti, että alusta asti alat bloggaamaan omalla nimellä ja kasvoilla? Mulla oli aluksi kauhea kynnys laittaa blogiin kuvia itsestän, jos vaikka joku opiskelija tunnistaa. Sitten mietin, että mitä väliä sillä oikeastaan on. Samoja juttuja saatan heille höpötellä myös koulussa. Nyt kuvia on joitain ja silti välillä mietin asiaa, vaikken oikein tiedä edes, miksi ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin vähän mietin, laitanko omaa naamaa blogiin näkyviin. Tulin siihen tulokseen, ettei se minua haittaa, jos joku tuttu, vaikkapa oppilas, minut täältä bongaa. En täällä kuitenkaan kirjoittele mitenkään kauhean henkilökohtaisia asioita. Koko nimeä en ole laittanut mihinkään näkyviin, mutta ei sitäkään liene vaikea selvittää. Ajattelin asiaa siltäkin kannalta, että minusta on itsekin kiva lukea blogeja, joiden kirjoittajakin näkyy silloin tällöin blogissa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ajattelin, että oli jo aika esitellä itseni ja hänet, joka täällä varsinaisesti tekee näitä hommia. :D

   Poista