torstai 30. heinäkuuta 2015

Kirotut verholaudat

Yksi asia, joka tässä talossa on nyppinyt alusta asti, on verholaudat. Ne jotenkin vanhentavat talon ilmettä, eivätkä ainakaan avarra tilaa. Niiden pois repiminenkään ei ole tullut kysymykseen, sillä se vaatisi sisäkattojen uusimista. Se taas ei ole remonttilistalla todellakaan kärkipäässä. Olin aikeissa maalata keittiön ja olohuoneen puunväriset verholaudat jo muuttovuonna, mutta asia jotenkin vain jäi ja jäi. Päätin viimein ryhdistäytyä ja ottaa homman hoitaakseni kesäloman aikana. 

Maalaaminen ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Joku oli joskus sutinut verholautoihin ilmeisesti lakkakerroksen, jota en tajunnut hioa pois. Aika monta maalikerrosta sai vetää, että maalista tuli kelvollinen. Valkoinen väri raikasti huoneiden ilmettä hiukan, ja pystyn elämään noiden kirottujen verholautojen kanssa hieman paremmin. 
2 kommenttia:

  1. Ymmärrän, minulla oli samanlaisten verholautojen poisotto remonttilistan kärkipäässä kun sisäremonttia aloiteltiin. Onneksi ne oli kuitenkin tehty sillain, että koko kattoa ei tarvinnut uusia. Mutta valkoinen väri kyllä kummasti häivytti ja raikasti tuota 70-luvun erikoisuutta :) Onnistunut pienellä vaivalla tehty muutos.

    VastaaPoista
  2. Keittiön verholauta saa kyytiä, kun jossain vaiheessa keittiöremontti on ajankohtainen. Olohuoneessa taas oli vasta uusittu katto, joten emme viitsineet siihen koskea. Hyvä, että sinä pääsit laudoista eroon. :)

    VastaaPoista